Autobedrijf Arissen: Vakmanschap en Service in Barneveld
Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion of een garage waar persoonlijke service nog echt bestaat? Welkom bij Autobedrijf Arissen. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in Barneveld. Als hecht familiebedrijf combineren we jarenlange ervaring met een moderne visie op mobiliteit, waarbij de klant altijd centraal staat.
Onze Specialisaties
Wij richten ons op de in- en verkoop van jonge, hoogwaardige occasions met een focus op kwaliteitsmerken zoals Toyota en Mercedes-Benz. Elke auto in onze voorraad is zorgvuldig geselecteerd op basis van historie en technische staat. Daarnaast beschikken we over een moderne werkplaats aan de Valkseweg voor:
• Onderhoud & APK: Voor alle merken, inclusief hybride en elektrische voertuigen.
• Reparatie: Snelle diagnose en vakkundig herstel door gediplomeerde monteurs.
Wat zeggen onze klanten?
Met een gemiddelde score van een 4.7 op onafhankelijke reviewplatforms, waarderen onze klanten vooral de transparantie. Woorden die vaak terugkomen in reviews zijn: "eerlijk advies", "snelle communicatie" en "geen gladde verkooppraatjes". Of het nu gaat om een gratis leenauto bij onderhoud of het kosteloos verhelpen van een klein defect: wij gaan net die stap verder.
Ervaar de gemoedelijke sfeer en deskundigheid van Autobedrijf Arissen. De koffie staat klaar!
Established in 1998.
Autobedrijf Arissen is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht in Barneveld. Wat in 1998 begon als een passie voor techniek en mobiliteit, is uitgegroeid tot een modern en dynamisch familiebedrijf dat inmiddels door de tweede generatie wordt voortgezet.
Onze basis is altijd hetzelfde gebleven: eerlijkheid, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij zijn gestart met de visie dat het kopen en onderhouden van een auto gebaseerd moet zijn op vertrouwen. Daarom kiezen we voor een transparante werkwijze waarbij we echt met de klant meedenken. Of het nu gaat om de zorgvuldige selectie van jonge kwaliteitsoccasions of het leveren van snelle, vakkundige service in onze werkplaats aan de Valkseweg; wij streven ernaar om elke klant zorgeloos de weg op te helpen.
Met een hecht team en een nuchtere Barneveldse mentaliteit bouwen we elke dag verder aan de toekomst van ons bedrijf, terwijl we de persoonlijke service van een familiebedrijf koesteren.
Meet the Business Owner: Jelmer A.
Mijn naam is Jelmer Arissen, een gepassioneerd ondernemer met een sterke focus op de automotive sector. Na mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht, waar ik de vaardigheden heb ontwikkeld om bedrijven succesvol te laten groeien, ben ik nu officieel mede-eigenaar van Autobedrijf Arissen. Met mijn achtergrond in Marketing & Communicatie en een flinke dosis doorzettingsvermogen ben ik vastberaden om ons familiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik geloof heilig in innovatie en klantgerichtheid; daarom zet ik me dagelijks in om onze service te optimaliseren en de nieuwste digitale technieken in onze bedrijfsvoering te integreren.