Autodemontage M.J. Rutte B.V. is het grootste autodemontagebedrijf in de omgeving Kennemerland. Het autodemontagebedrijf is gevestigd in Velserbroek; vlak bij Haarlem, Beverwijk en Amsterdam. Autosloperij Rutte is gespecialiseerd in auto's van 7 jaar oud en biedt diverse tweedehands onderdelen aan van alle merken auto's.
Naast het aanbieden van onderdelen, slopen wij ook zo'n 80 tot 100 auto's per week. Deze auto's worden in samenwerking met Auto Recycling Nederland op een milieuvriendelijke manier verwerkt.
Wilt u uw auto laten recyclen of bent u op zoek naar tweedehands onderdelen voor uw auto? Wij helpen u graag op weg.
U kunt uw auto langsbrengen, of wij kunnen uw auto thuis ophalen. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen met vragen over onderdelen en deze zo nodig bij ons ophalen.
Established in 1970.
Autosloperij M.J. Rutte is in 1970 opgericht en heeft al deze jaren ervaring opgedaan met de demontage van voertuigen.
Hundreds of millions of reviews are posted on Yelp, and our automated recommendation software works in the background to showcase the reviews that it …
Kom al jaren bij autosloperij Rutte. Zo krijg ik mijn oude auto altijd weer betaalbaar door de keuring.
Voor zowel banden als auto onderdelen word je snel en vriendelijk geholpen en veel van de onderdelen liggen meestal al los voor je klaar. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen ze dit meestal meteen even voor je los halen. Prima service! read more