Best Dent Photos
02-654 Warsaw
Poland
Mokotów
22 493 01 99
What time does Best Dent open?
Best Dent opens at 8:00 AM on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday.Best Dent opens at 9:00 AM on Saturday.
What time does Best Dent close?
Best Dent closes at 9:00 PM on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday.Best Dent closes at 4:00 PM on Saturday.Best Dent is closed on Sunday.
Mon-Fri 8:00 AM - 9:00 PMSat 9:00 AM - 4:00 PMSun Closed
Payment methods
Does Best Dent accept insurance?
Yes, Best Dent accepts insurance.
Other Amenities
Does Best Dent have free WiFi?
No, Best Dent does not have free WiFi.
From the Business
BEST DENT specjalizuje się w kompleksowym leczeniu stomatologicznym. Znajdziesz u nas ortodoncję, chirurgię, implantologię, stomatologię dziecięcą, protetykę oraz stomatologię estetyczną.
Established in 2008.
Zaczynaliśmy w 2008 roku jako mały osiedlowy gabinet na Starej Ochocie. Z biegiem lat rozszerzyliśmy działalność o nowe miejsce na Osiedlu Marina Mokotów. Obecnie jest to nasza placówka flagowa. Od samego początku stawiamy na jakość w leczeniu, korzystamy z najlepszych materiałów dostępnych na rynku, a także pracujemy na najnowszych urządzeniach. Dbamy o dobre relacje z naszymi pacjentami, stawiamy na budowanie więzi w społecznościach lokalnych. Jesteśmy dumni z naszej pracy i holistycznego podejścia do człowieka.
Meet the Business Owner: Katarzyna P.
Właścicielka kliniki Best Dent. Stomatologię uważa za swoją misję, a zadowolenie pacjentów jest dla niej największym uznaniem. Za jeden z ważniejszych elementów swojej pracy uważa stworzenie spokojnej i bezstresowej atmosfery, co przekłada się na komfort pacjentów kliniki. Jej sposób na sukces - dokładne poznanie potrzeb każdego pacjenta. WYKSZTAŁCENIE Absolwentka Warszawskiej Akademii Medycznej - Oddziału Stomatologii. Autorka kilku prac naukowych (już w trakcie studiów). Laureatka Złotej Odznaki Studenckiego Towarzystwa Naukowego za aktywną działalność w wielu Studenckich Kołach Naukowych. Absolwentka podyplomowego Studium Prawa Medycznego, Bioetyki i Socjologii Medycyny na Wydziale Prawa Uniwersytetu Warszawskiego. Uczestniczka licznych kursów i szkoleń z zakresu stomatologii.