Cancel
Heistraat 6
2610 Wilrijk
Belgium
03 825 16 40
What time does Blokker open?
What time does Blokker close?
Does Blokker have bike parking?
Yes, Blokker has bike parking.
Does Blokker have parking?
Yes, Blokker has parking options.
Dutch
1 Review
Get access to customer & competitor insights.
Ik hou van 'den Bokker'. Leuk om prulletjes te kopen maar ook zeer handig als je dingen nodig hebt…read morein huis. Bestek en borden nodig? Ga naar Blokker. Badkamerspulletjes nodig? Ga naar Blokker. Tuingerief nodig? Ga naar, euh ... Blokker! Ik hou er vaak ook even halt bij de kaarsjes, want ja, ik ben een kaarsjesfreak. Je vindt er ook spelletjes en andere hebbedingetjes. Neem zeker eens een kijkje, wedden dat je niet met lege handen buiten gaat?
See all
Beneden in de Stadsfeestzaal.
Beautiful shop with luxury product. Personnel a little bit posh.read more
Cutest home goods store with a cafe and seating outside! I loved it so much that I visited 3 times…read moreduring my week-long visit. I never left empty-handed. You can find samples throughout the store. The staff was friendly every time and asked which language I preferred speaking in.
It is all about appearance. If you are buying to make a present, be sure you have tried the product…read moreyourself at home first. Out of five products I bought three were, quality wise, a rip-off.
Zeer slechte ervaring met Europan en heel onvriendelijke service. Ik had een kookplaat aangekocht,…read morena 6 maanden werkte het niet meer. Bij het aankopen hebben ze mij wijs gemaakt dat er een garantie op is, Nadat ze zijn komen repareren om 5-6 uur s'ochtends moest ik nog eens extra 200 euro voor betalen en zeggen dat er geen garantie is. Ik had betaald voor de reparatie en na een week werkt het weer niet. Heb ik ze weer opgebeld, met een onvriendelijke toon zeggen ze dat ik weer paar honderden euro's moet betalen voor een nieuwe reparatie. Ik ben heel erg teleurgesteld met mijn aankoop en zeker geen vertrouwen meer op Europan.
Heerlijke Bruschettamix!
Brands by name