Sizlere yeni keşfettiğim ama tam anlamıyla hayran kaldığım bir yerden bahsetmek istiyorum. Daha yeni faaliyete başlamış bir restoran-fastfood Breadli. Aklım almıyor hiç, bu kadar yeni olunup yılların deneyimine bu kadar sahip nasıl olunur, cidden gidince sizde bana hak vereceksiniz. Tek diye bileceğim bayıldım, bayıldım ve bayıldım. Konsept mükemmel girer girmez kendinizi farklı bir dünyaya adım atmış gibi hissediyorsunuz. Biraz Avrupa biraz Amerika karışımı bir tarza sahip. Bana filmlerde gördüğüm Amerikan tarzı barları andırdı doğrusu. Çok farklı bir tasarımı var mekanın içeriye girince sıradan bir fastfoodcuda olmadığınızı o an anlıyorsunuz. Hamburger ekmeklerini kendilerine ait özel fırınlarında üretiyorlarmış bunun için bile 3 tane gıda mühendisleri varmış, ekmeğin müthiş bir tadı var. Sandewich, makarna ve tatlı çeşitleri mevcut, ben tavuklu breadliwich denedim süper bir şey. Başta pekte bir şey beklemedim ama servis gelince hakikaten tadına ve görüntüsüne bayıldım. Nefis bredli ekmeği arasına kıtır tavuk parçaları, saman patates özel mantar sos... Ya nasıl anlatsam bilmiyorum ki hani yemede yanında yat deyimi var ya ondan işte denemeniz lazım. Bir de bunun yanına küçük özel soslu salata da getiriyorlar mmmmmm. Hepsi sadece 5 lira 90 kuruş. İçecek olarak da pembe limonatayı denedim oda süper, çilekli limonata artık siz düşünün tadını. Şu an yanılmıyorsam 16 tane sosları var ama 40 a yakın sos yapacaklarmış henüz laboratuar çalışmaları sürüyormuş. Gerçekten çok özenliler ve bence geleceğin mc donalds'ı yada burger king'i olmaya adaylar . paket servisi de mevcut. Daha bahsedecek bir sürü şeyi var ama sizin gidip keşfetmeniz daha mantıklı bence. read more