Bornova'daki en büyük eczanelerden biri Burcu eczanesi, içinde 7 çalışan saymıştım en son. Bir kere girer girmez eczane değil de cilt bakım yada güzellik merkezine giriyormuşsunuz gibi hissettiren bir eczane. Tabi her türlü ilacı bulmanız mümkün ama bunun yanında kozmetik ve cilt bakımı adına da çok şey mevcut burada. Çalışanlar çok kibar ve alanında uzman beliki, istediğiniz ürünü gidip nerede olursa olsun tak diye çıkarıyorlar, şunu şöyle şöyle kullanacaksınız diyorlar. Ben eczacı olamazdım galiba yani o kadar ürünün hepsinin özelliklerini, kullanım talimatlarını, alerjik reaksiyonlarını falan bilmem mümkün değil:D cidden zor iş. Ben bu eczaneye özelikle güneş kremi almak için ayda bir kere mutlaka uğruyorum. İlk defa buradan güneş kremi aldığımda numaramı aldılar başta tereddüt ettim ikide bir rahatsız edecekler diye ama sonra yaptıkları uygulama ile beni fazlasıyla mutlu ettiler. Mesela benim kullandığım ürüne %10 indirim geliyor sadece hafta sonu için diyelim, direk bir bilgilendirme mesajı alıyorum ürününüzde indirim var diye. Yada cilt bakımı yapacaklar cilt tipime göre bana cilt bakımı tarihi hakkında bilgilendirme mesajı atıyorlar sistemleri çok iyi bence. ayrıca tartılmak isteyenler için, burası çok iyi bir sisteme sahip benden söylemesi read more