City Self-Storage Minilager avd. Ryen er et lager sentralt i Oslo som tilbyr fleksible lagerløsninger til privat- og bedriftsmarkedet.
Vi tilbyr våre kunder egne lagerrom i tempererte- og rene lagerlokaler, med fri adgang til lageret fra 06:00 til 23:00, alle dager - året rundt.
Established in 1993.
Minilager konseptet er en behagelig og praktisk løsning for å lagre eiendeler og verdisaker, og er et ganske vanlig konsept i USA, men relativt nytt for den europeiske arenaen.
Reisen startet i 1993 med den første avdelingen i Norge, og med en mindre del av eierskapet i det svenske "Safe Mine Lager". I 1998 utvidet bedriften til Danmark. Før det i 2002 åpnet avdelinger I Spania og Tsjekkia.
År 2004 var et usedvanlig fruktbart år for City Self-Storage. City Self-Storage fortsatte veksten i Spania med to avdelinger i henholdsvis Barcelona, Terrassa og St.Boi. Et annet viktig punkt for bedriften var byttet av navn fra "Safe Mini Lager" til det sterke merkenavnet "City Self-Storage". I tillegg ble Sveriges første avdeling også åpnet