We zijn hier al als gezin een paar keer gaan eten en we zijn steeds tevreden geweest. We nemen altijd menu genieters met voorgerecht hoofdgerecht en dessert. De prijs varieert naargelang het hoofdgerecht, maar situeert zich ergens rond de 25 euro. Het voorgerecht is a volonté en het dessert ook.
Je hebt niet zo'n uitgebreide keuze van hoofdgerechten, maar er is zeker iets bij wat je lust. Ik ben fan van de kangoeroe filet en de ribbetjes als hoofdgerecht.
Mijn dochter en mijn vrouw zijn vooral fan van het dessertbuffet omdat je er alles kan nemen wat je wil. Er staat ook een grote chocolade fontijn, met daarnaast spekjes, popcorn, ...
Als je in de week gaat zijn de menu's goedkoper, wat ik ergens wel niet zo eerlijk vind. Als je in het weekend gaat kan je best wel reserveren, want soms is het heel druk daar.
Wat zeker ook aan te raden is, is de valentijnsmenu! Die was enorm goed en dan kon je ook nog steeds een hoofdgerecht kiezen, alleen kreeg je er dan ook een aperetief bij.
Het drinken is hier ook a volonté (ook wijn en bier), dit vind ik toch ook een groot pluspunt
conclusie: leuk om een verjaardag te vieren of gewoon eens in het weekend met wat vrienden of je gezin te gaan eten! read more