Restauracja ze znakomitym wystrojem i dobrym jedzeniem, ale to wszystko. Miałam imprezę zarezerwowaną na 30 osób i jeździłam tam wcześniej, aby wszystko dokładnie ustalić. Obsługa restauracji obsługuje zarezerwowaną imprezę oraz bieżących gości (o czym nie zostałam poinformowana wcześniej), więc rzecz jasna nie są w stanie ogarnąć tego, że na stołach jest pusto. Na przemian z mężem musiałam biegać i zwracać uwagę, żeby w końcu ktoś dostarczył nam picie i jedzenie (średnio między posiłkami było 40 minut przerwy na imprezę, o której właściciel wiedział z dwumiesięcznym wyprzedzeniem to chyba zdecydowanie za długo). I jeszcze jakby tego było mało na koniec spotkała nas przemiła niespodzianka. Mieliśmy rozliczyć się na następny dzień, a pod koniec imprezy przychodzi do nas kelner i informuje, że rozliczenia musi dokonać dzisiaj.
Podsumowując: lokal na przypadkowe jedzenie podczas przejazdu i zrobienie fajnych zdjęć się nadaje, ale na zarezerwowaną imprezę na pewno nie. Właściciel powinien zadbać o zwiększoną obsadę na ten czas, albo nie pisać, że w oferuje organizację imprez okolicznościowych, z którą sobie zwyczajnie nie radzi. read more