Včera som prvý krát vyskúšala toto nové jogové centrum, ktoré je otvorené iba 4 dni a nachádza sa neďaleko metra.
Cvičiacich sálov je tu niekoľko. Je možné zapotiť sa na hot jóge, ale ja som bola s kamoškou na klasickej jóge v miestnosti asi pre 20 ľudí s novými super podložkami a zrkadlom po celej dĺžke, čoho by sa dalo využiť i pri nejakej tanečnej lekcii.
Hodina bola príjemná, boli sme na nej iba 2 a dokonca aj lekcia pred nami nemala viac než tri osoby.
Šatňa je priestranná, vybavená fénmi i drobnosťami (odličovacie tampóny, krém, vatové tyčinky). Sprchy a toalety sú v miestnosti oproti.
Ako sme čakali na našu hodinu všimli sme si niekoľko nedostatkov, ktoré ubrali na celkovom dojme. Hneď pri vstupe majú ešte krabice, ktoré čakajú na vybalenie, na toaletách nie je mydlo, tapeta na stene by potrebovala poriadne prilepiť... Posobilo to na nás dojmom, že majú otvorené iba 5minút. Čo mi ale pri cvičení vadilo bol hluk z recepcie. Je možné, že pri naplnenej sále sa to stratí, no takto to dosť ruší.
Pevne verím, že ak niektoré detaily dotiahnu do konca može to byť príjemné miesto kde si zacvičiť. read more