Onze missie
Met behulp van ons vakkundig advies ga je op eenvoudige manieren leren hoe je je beter kunt voelen, zowel fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel. Ieder van ons hanteert zo zijn of haar methodes.
Dit kan via massages, coaching en yoga.
Verder zijn er nog onze workshops die nog dieper inwerken op lichaam en geest.
Zo ga je geheel ontspannen met nieuwe inzichten weer naar huis.
Met een gezonde geest in een gezond lichaam zorgen we samen voor een gezondere maatschappij.
Onze visie
Door het aanbieden van zowel lichaamsgerichte behandelingen, als het aanleren van geestelijk, ontspannende technieken, reiken wij jou zo de best mogelijke vorm van diepe ontspanning aan, geven we je nieuwe vaardigheden en inzichten mee, die uiteindelijk leiden naar een algehele gezondere levensstijl.
Alle adviezen zijn ter preventie van ziekten op een natuurlijke manier, er worden dus nooit diagnoses gesteld of ziektes behandeld.
Hier staat de mens in zijn geheel centraal.
Established in 2009.
Sinds 09 april 2009 baat ik Gezondheidscentrum Gennesareth uit, hier in het wondermooie, groene Schoten, dat ondertussen een belangrijk onderdeel geworden is van de preventieve gezondheidssector.
Als gediplomeerd Gezondheidsconsulent, Yoga Siromani en Life Coach is mijn honger naar kennis en wijsheid nooit gestild en dus school ik me jaarlijks bij om u zo de best mogelijke service te kunnen blijven garanderen.
Mijn specialiteiten zijn het geven van helende massages en lichaamsbehandelingen , licht inspannende doch rustgevende yogasessies in groep, alsook individuele coaching met gegarandeerde confidentialiteit door beroepsgeheim verbond der Gezondheidsbegeleiders
Meet the Business Owner: Sylvie B.
Geboren en getogen op 08/08/1973 in hartje Antwerpen met Belgisch-Amerikaanse roots, ondertussen al meer dan 19 jaar gelukkig getrouwd met Danny en samen met onze intussen dochter Eline hebben wij het voorrecht om van alle mooie dingen die het leven ons te bieden heeft te mogen genieten.
Ik heb jaren in de financiële en commerciële sector gezeten (13 jaar full time) en heb me daarna omgeschoold tot gediplomeerd gezondheidsconsulent (4 jarige opleiding) en ben sindsdien zelfstandige gespecialiseerd in massages, yoga en relaxatie