Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym
Köp Gymutrustning & Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.
GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.
Gympartner Sweden har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet.
Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.
Våra erfarna Gym & Motionkonsulter runt om i Sverige över 100 års erfarenhet av att driva och starta gym :
Göteborg. Martin Börjesson 076-3933057
Conny Stålnacke 070-6887767
Tågarpsvägen 363
268 76 Tågarp
Established in 1983.
Vi är en grossist som i första hand säljer kompletta begagnade Gym, begagnade styrketräningsredskap och begagnade gymprodukter i hög gymkvalitet. I andra hand säljer vi allt från både nya och begagnade skivstänger, hantlar, kettlebells, viktskivor, träningsbänkar till crossfit tillbehör samt i tredje hand nya gymmaskiner och funktionella träningsredskap.
Sveriges Största Lagerbutik
Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband Precor i nyskick, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna: Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, GrandMaster by GymPartner
Meet the Manager: Martin B.
Martin B. har varit i gymbranschen sedan 1979 då han öppnade mitt första gym. Sedan 1983 har han handlat med gymutrustning. Martin har ägt och drivit väldigt många gym och är Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik. Han har köpt och sålt hundratals kompletta gym både i Sverige och till många länder såsom Afrika och Mellanöstern.
Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym.
Gymägare i branschen håller med om att han "brinner" för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande.
- Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo
Är vi överens - håller vi det vi lovar
Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader. Med 40 års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift hamnar du i rätta händer.