Her sezon özel olarak tasarlanan couture gelinlik koleksiyonlarımız için veya sadece size özel tasarımlar için lütfen randevu alınız
Established in 2011.
2005 yılında tam burslu olarak girdiği Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Moda Tasarımı Bölümünü 2009'da yüksek derece ile bitirdi. Okulun hemen ardından kendi markasını yaratarak, tasarladığı giysileri çeşitli "designer corner" larda satışa sundu. 2011 yılında kurduğu Gözde Karadana "Couture & Bridal" da, el işçiliği ve detaylara özel önem verdiği "couture gece koleksiyonu" ve "couture gelinlik koleksiyonu" nun yanı sıra özel müşterileri için "kişiye özel" olarak tasarladığı siluetleriyle alanında fark yaratmaya devam ediyor. Kurumsal olarak Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi ve İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Müzik Topluluğunun koro kıyafetleri ile Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi'nin üretim giysilerinin tasarım ve üretimini yapan Gözde Karadana gelinlik ve abiye tasarımlarını son iki yıldır katıldığı Uluslararası IF Weddıng İzmir fuarında
sergiliyor. 2018 İtibariyle de "Davet Çok Elbisem Yok" daki özel koleksiyonu ile İstanbullu gelin adaylarının hizmetinde.
Meet the Business Owner: Gözde Karadana K.
Gözde Karadana markası, 2010 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım bölümü mezunu tasarımcı Gözde Karadana tarafından kuruldu.
Gözde Karadana 'nın yüksek üretim kapasiteli atölyesinde her sezon couture gelinlik koleksiyonları hazırlanmaktadır.
Gözde Karadana 'da dün ile bugünün sentezi olan özenli ve özel el işçiliğine ayrı bir önem verilir.
Gözde Karadana´nın olmazsa olmazlarından biri, kumaş, aksesuar ve işçilikteki yüksek kalitedir.
Estetik siluet, özgün ve zamansız tasarım, yüksek kalite ve rahatlık Gözde Karadana 'nın ürünlerinde buluşur.