Już od dawana wiadomo, że dobry fryzjer to także fryzjer stylista, który najlepiej podpowie, w jakiej fryzurze będzie Ci dobrze. Nasze STUDIO to miejsce, w którym fryzury są zawsze profesjonalnie dopasowywane. Dla fryzjera stylisty liczy się każdy drobiazg: Twoje oczekiwania, kształt głowy, rysy twarzy, gęstość i struktura włosów. Dobrze dobrana fryzura potrafi w ciekawy sposób zmienić cały wizerunek.
Spełniamy nawet trudne i fantazyjne pomysły
Nasz stylista fryzur elastycznie podchodzi do pomysłów klientów. Dlatego nie musisz się obawiać - spełniamy różne szalone propozycje stylizacyjne. Zadbamy również o kondycję Twoich włosów i udzielimy porad, jak je pielęgnować.
Twoja satysfakcja z to najlepsze podsumowanie tego, co robimy na co dzień.
Established in 2018.
Od 1 maja 2018 roku jesteśmy autoryzowanym polskim salonem fryzjerskim L'Oreal w Bredzie.
Zapraszamy również do zapoznania się z galerią naszych prac na naszym Facebook`u oraz Instagramie.
Meet the Manager: Sebastian K.
Praca menadżera dla mnie to duże wyzwanie każdego dnia. Odpowiedzialność, nauka pokory, walka ze zmęczeniem, dążenie do celów. Praca ta to niesamowita przygoda: ekscytująca i wzniosła.