tunalı'da gezip gördüğüm hatta bir çoğunu önce internetten araştırıp sonrasında gidip tanıştığım dövme stüdyoları oldu. kendilerine has tarzları ve tabiki en önemli unsur olan ikna kabiliyetleri ile sizi o an dövme yaptırma konusunda feci hevesli hale getirebiliyorlar. ben bu konuda ikilemde çok kaldığımdan benimle çok uğraşmadılar neyseki ama hala dövme yaptıramadığım için arayışlarım devam ediyor. han tattoo'da benim nezaman önünden geçsem içeriye girmeye cesaret edemediğim yerlerden biri. her daim buranın balkonunda birileri oluyor ben de aşağıdan burayı kesiyorum ama sonrasında yine bir çekingenlik oluyor ve geri eve doğru yol alıyorum. tunalı'da gittiğim studyolarda bu olmadı çünkü gayet ev formatında olduğundan kapıyı çaldığınız anda geri dönüşü yok aslında ve siz çoktan orayı keşfetmeye ve fikir almaya başlıyorsunuz. bu noktada ben de kendi kendimi ikna eden insan moduna girdim ve sadece fikir alacaksın diyerek bir gün buraya geldim. stüdyo sahibi ciddençok rahat ve kendinden emin bir adamdı ve beni hiç strese sokmadan daha önce yaptığı dövmelerin kataloglarını gösterdi. ben ufak çapta bir şeyler istiyordum ve beni sabırla dinledi sonrasında da ayak bileğime istediğim figür için baya bir tavsiye aldım. bazı şeyler cidden tecrübeyle sabit ve söylediği bir kaç şey beni burada güvenle dövme yaptırabileceğime ikna etti. en kısa zamanda gideceğim. read more