From the owner: Çocuklarımıza hayatlarının en verimli çağlarında hiç sıkılmadan İngilizce'yi anadil ortamında…read moreedindirmeye ne dersiniz?
Cheeky Monkey English 4Kids olarak amacımız 2 ile 14 yaş arası çocuklarımıza dinleme ve konuşma ağırlıklı yöntemlerle rahatça, güven içinde, oyunlar, şarkılar ve yaratıcı drama eşliği ile ilham verici bir öğrenme ortamı sunmak ve dili öğrenmelerini değil edinmelerini sağlamaktır.
Ne yazık ki okullarımızda yabancı dil eğitimi gramer eğitimi ile eş tutulmaktadır. İngilizce eğitimine erken yaşta başlama bile çocuklarımızın İngilizce'yi öğrenmelerini sağlamaktan uzaktadır.
Biz inanıyoruz ki, okulların temel amacı öğrenmeye açık öğretmenler ve öğrenciler yetiştirmek olmalıdır. Çocuklarımız bizimle sadece İngilizce değil öğrenmeyi de öğrenecekler ve otonom öğrenciler* olma yolunda gelişeceklerdir.
Biz işimizi çok seviyoruz. Çocuğunun çocuk olduğunu unutmadan sağlıklı gelişime önem veren ebeveynlerin tercihi olmak arzusundayız.
Çocuklarımız için beraberce daha iyi ve başarılı bir geleceğe...
*Otonom Öğrenci ( Learner Autonomy) ;Öğrencinin öğrenmesinden kendisinin sorumlu olması olarak izah edilebilir.(Henri Holec)
Öğrenme sadece öğrencinin kendisinin yerine getirebileceği bir etkinliktir. ( Piaget)