Kim's Kitchen | Laotisches Bistro Photos
Stellinger Weg 20
20255 Hamburg
Eimsbüttel
Full menu
What time does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro open?
Kim's Kitchen | Laotisches Bistro opens at 12:00 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday.Kim's Kitchen | Laotisches Bistro opens at 5:00 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday.Kim's Kitchen | Laotisches Bistro opens at 3:00 PM on Sunday.
What time does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro close?
Kim's Kitchen | Laotisches Bistro is closed on Monday.Kim's Kitchen | Laotisches Bistro closes at 3:00 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday.Kim's Kitchen | Laotisches Bistro closes at 9:30 PM on Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Sunday.Kim's Kitchen | Laotisches Bistro closes at 10:00 PM on Saturday.
Mon ClosedTue-Fri 12:00 PM - 3:00 PM, 5:00 PM - 9:30 PMSat 12:00 PM - 3:00 PM, 5:00 PM - 10:00 PMSun 3:00 PM - 9:30 PM
Payment methods
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro take Bitcoin?
No, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro does not take Bitcoin.
Food & Alcohol
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro have catering options?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro does have catering options.
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro serve alcohol?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro serves alcohol. Full Bar
Indoor Amenities
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro allow dogs?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro allows dogs.
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro have TVs?
No, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro does not have TVs.
Outdoor Amenities
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro have outdoor seating?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro has outdoor seating options.
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro have parking?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro has parking options. Street Parking
Other Amenities
Is Kim's Kitchen | Laotisches Bistro wheelchair accessible?
Yes, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro is wheelchair accessible.
Does Kim's Kitchen | Laotisches Bistro have free WiFi?
No, Kim's Kitchen | Laotisches Bistro does not have free WiFi.
From the Business
Wir bieten erstklassiges laotisches Essen an. Unser alleiniges Darstellungsmerkmal gepaart mit original laotischen Spezialitäten unterscheidet sich von unseren asiatischen Mitbewerbern. Denn Laotisch ist eben nicht Thailändisch, Vietnamesisch oder ferner Chinesisch. Gesundes und ebenso leckeres Essen hat bei uns Priorität. Mit der Garküche und der Verarbeitung von qualitativ hochwertigen Produkten laden unsere Speisen zu einem einmaligen Geschmackserlebnis ein.
Established in 2017.
01.05.2017 wurde unser Unternehmen gegründet. Am Anfang haben wir das Unternehmen unter den Namen "Mr. Miyagi" geführt. Kurze Zeit später trägt es den Namen "Kim's Kitchen", weil Kim in der Küche steht und kocht. Heute - im Jahr 2023 - steht Kim nicht mehr allein in der Küche. In der neuen Adresse ist ein 2er Team entstanden und Ammar kocht ‚frisch authentisch laotisch’ wie Kim selbst! Seit 13.05.2021 ist „Kim‘s Kitchen | laotisches Bistro“ in Hamburg Eimsbüttel in Stellinger Weg 20, 20255 Hamburg untergebracht.
Meet the Manager: Kim's Kitchen X.
Kim ist mein Spitznamen und ich koche leidenschaftlich gern. Mit unserem Unternehmen "Kim's Kitchen" möchte ich Ihnen in die kulinarischen Vielfalt des Landes "Laos" entführen. Für mich verschmilzt sich die Kunst des Kochens mit der Kunst des Kräuter-Gärtners zusammen. Die daraus entstande Mahlzeit ist etwas besonderes erlebnisvolles vor allem gesundes Gourmets sowohl für den Körper als auch für den Geist und die Seele. Hier erleben Sie eine meiner Welt mit der laotischen Spezialitäten!