Madam Accessories Karşıyaka Çarşıda karşınıza çıkabilecek en iyi aksesuarcılardan biri. Küpelerden bileziklere saç tokalarından çantalara, şallara kadar bir kıyafet üstünde kullanılması gereken tüm aksesuarlar mevcut burada. Günümüzde güzel ve şık görünmenin olmazsa olmazı aksesuarlara bende herkes gibi çok meraklıyım. Birkaç gün önce mezuniyette takmak için buradan taşlı bir bilezik aldım gerçi biraz pahalı geldi bana ama kıyafetim üzerinde çok hoş duracak bir bilezik. Küpelerimi daha önce başka bir yerden almıştım ama koluma da takacak hoş bir bileziğin kıyafetimi tamamlayacağını düşünüyordum, baya aramama rağmen küpelerime ve kıyafetime uygun bir bilezik bulamamıştım birkaç gün önce arkadaşlarla buraya mezuniyette giyeceğimiz kıyafetler için aksesuar bakmaya girdiğimizde ufak bir araştırma yaparak mağazanın bir köşesinde duvara asılı tamda aradığım bir bilezik bulunca çok mutlu oldum doğrusu. Sadece abiye üzerine yada özel günler için takılacak takılar dışında günlük hayatta da bir kot bir badinin üstüne kombin yapabileceğiniz çok hoş takılar var benden söylemesi read more