Mekkan İzmir'deki tarihi öyle 20 yıllık bir süre değil 5-6yıl olmuştur diye tahmin ediyorum. Tabii, İzmir Kordon'da bir bekan eğer ki 20 yıllık değilse oranın kapanmasından adeta korkar halde olursunuz en azından bu benim için böyle. Bir şirketin ayakta durması o kadar zordur ki İzmir'de. Çünkü İzmir'de insanlar bir yere ilk açıldığı zamanlar çok sık gider sonralarda ise klasik 3-4 mekan arasında seçim yaparlar. Dolayısıyla İzmir'de bir mekanın tutunması da bir hayli zordur, tam her şey yolunda gidiyor derken, bir bakarsınız kimse gelmez. Ama Mekkan için bu durum böyle olmadı. Onlar açıldıkları ilk günden bugünlere kadar kaliteli hizmet anlayışı, soğuk biralar ve güzel yemekleriyle hizmet sağladılar. Bizim ise havanın güzel olduğu zamanlarda milli bayram etkinliklerinde kordon yürüyüşlerimizde mola verdiğimiz bir yer haline geldi. Mekkan oldukça şık bir dekorasyona sahip, içerisi tuvaletleri ortamı temiz.
Geçtiğimiz yıl bir arkadaşımın doğum günü için burada toplandık, içerde oturmuştuk ve gerçekten rahat bir ortamda keyifli vakit geçirdik. Garsonlar etrafımızda döndü diyebilirim. Hepimizin yemeği aynı anda geldi. (bu benim için önemli) Her şey çok güzeldi. Hesapta gerçekten ortalama düzeyde ne az ne çok gitmek isteyenler bence hiç durmasın hemen gitsin. Ama durun nasıl gideceğiz diyorsanız, Cumhuriyet Meydanından yürüyün buraya daha rahat olacaktır. Gündoğdu Meydanına o kadar uzak değil gözünüz korkmasın oradan 10dakika sürer yürüyerek.. Cumhuriyet Meydanından 5 dakika sürer tahminimce..
Not: maç izleniyor burada! read more