Hacettepe'liler olarak hep Odtü'nün çatısına özendik. Sanki bizi duymuşlar gibi de çok da uzun olmayan bir süre kadar önce ufak bir çatı açtılar :)
Parlar kantini deniyor buraya çünkü adı Parlar olan öğrenci yurdunun alt katında bulunuyor. Çok büyük bir alan değil. İnce uzun bir koridor gibi hatta daha ziyade. Ortada uzun masaları var grup olarak gittiğinizde de rahat edebilmeniz adına. Sonra da sağlı sollu masalar sandalyeler var. Genellikle öğle araları baya dolu oluyor burası yer bulmak zor olabiliyor. Bunun sebebi de yemeklerin çeşitliliği.
Ne yiyeceğinize karar veremediyseniz ya da tek bir şey yemek istemiyorsanız burası tam size göre. Ayrıca dışarıdan yemekten sıkılanlar için de gayet güzel bir kaçış yolu oluyor. Salatanızı, yemeğinizi kendiniz tabağınıza istediğiniz kadar alıyorsunuz. Sabahları da sizin istediğiniz şekilde size omlet falan hazırlıyorlar o bakımdan da çok güzel bir yer. Kilo ile alıyorsunuz yemeğinizi tabağınızı çıkışta tartıyorlar aldığınız kadarını ödüyorsunuz. Çok abartmadığınız sürece çok düşük fiyatlara gayet iyi doyuyorsunuz. read more