Projekt 1892 staat voor puur vakmanschap! Goede communicatie en opvolging van de plannen. De werklieden werken goed door, zijn nauwkeurig en netjes, alles is tot in de puntjes verzorgd. Tijdens de installatie wilden we graag nog een aanpassing en dat was geen enkel probleem. De kwaliteit van de materialen is goed, de prijs correct. We kunnen Andries en zijn team sterk aanbevelen! Van Aken Jan en Anne read more
Creatief uw noden vertalen naar een concrete uitwerking: Maatkasten, keukens, zotte projeKten,...
Established in 2018.
Mirko & Andries kennen elkaar meer dan 15 jaar en hebben beide hun specifieke vakkennis waarin ze elkaar versterken. Na één jaar in een andere firma te hebben samengewerkt besloten Mirko & Andries om vanuit hun eigen visie & waarden, hun eigen firma op te richten. Een firma die kan rekenen op een familiale ervaring die dateert sinds 1892!
Meet the Business Owner: Mirko en Andries A.
Mirko's ervaring als technisch tekenaar en all-arounder vormt een perfecte match met Andries zijn ervaring inzake management en schrijnwerk. Met ongelooflijk veel goesting & met geloof in elkaars kunnen hebben ze ongelofelijk veel zin om uw projeKt van papier tot realiteit te brengen.