İçeri girer girmez ilk aklıma gelen şey şu oldu 'sanırım sahibi dünyayı dolaşmış ve gittiği her yerden de birer hatıra alıp gelmiş' duvarlarda hakikaten ilginizi çekecek değişik bir sürü şey var. Minyatür uçaklardan tablolara şapkalardan eski plaklara, trompetten gitara daha bir çok değişik aksesuar var, eminim sizin de içeriye girer girmez dikkatinizi çekecektir. Yüksek masa ve sandalyelerinin altında yenmiş fıstık kabukları da bir diğer dikkatimi çeken nokta olmuştu hatta bir arkadaşımla bunun mantığı hakkında uzun uzun tartışmıştık, sorduğumuzda ise çalışan arkadaştan sadece öylesine bir dekor cevabını almıştık içkiler burada acayip uygun bira ve tekila örneğin; küçük parkta hiçbir yerde yedi, sekiz liradan aşağı içemeyeceğiniz bira ve tekila burada dört lira. Pırpır Shot Bar adı gibi; şat yap çık bu kadar basit küçücük bir mekan ama sirkülasyonu büyük bir yer. Volümü yüksek olmayan müzik eşliğinde de arkadaşlarınızla muhabbet etmeniz daha rahat ve keyifli doğrusu. Biraz bence kafa dinlemelik bir mekan, gürültüden kalabalıktan sıkıldıysanız Pırpır Shot Bar iyi bir tercih olabilir. read more