Redline Language Solutions narodziła się z pasji do nauczania języków obcych i zaangażowania w świadczenie wyjątkowych usług edukacyjnych. W pierwszych dniach, nasz założyciel, brytyjski nauczyciel, dostrzegł potrzebę bardziej komunikatywnego podejścia do nauki języków, co doprowadziło do opracowania naszej unikalnej metodologii.
Zaczynając od zaledwie kilku studentów, podróż Redline rozpoczęła się od skupienia się na stworzeniu wspierającego i dostępnego środowiska nauki. Kładąc nacisk na opanowanie codziennych umiejętności językowych w różnych kontekstach, nasze centrum stale się rozwijało dzięki pozytywnym przekazom ustnym i poleceniom, torując drogę naszej reputacji w sektorze edukacji językowej.
Z biegiem lat Redline Language Solutions zostało docenione za innowacyjne metody nauczania i zaangażowanie w sukces studentów. Otrzymaliśmy nagrody za nasz wkład w naukę języków, co dodatkowo motywuje nas do dalszego dostarczania wysokiej jakości usług językowych naszym klientom.
Established in 2002.
Firma, założona pod nazwą „The English Office”, przeszła rebranding w 2014 roku po moim powrocie ze Stanów Zjednoczonych. Do czasu pandemii COVID-19 miała siedzibę przy Washingtona Street, a od tego czasu działalność została przeniesiona do mojego domu, gdzie elastyczność idzie w parze z koncentracją.
Meet the Business Owner: Alex M.
Alex wnosi do każdego etapu swoje 36-letnie doświadczenie w nauczaniu oraz ponad 30-letnie doświadczenie w szkoleniach korporacyjnych. Jako brytyjski nauczyciel języka angielskiego z certyfikatami CELTA i DELTA, strażak i ratownik medyczny, wykłada na Akademii Pożarniczej w Warszawie oraz szkolił zespoły w czołowych instytucjach finansowych i kancelariach prawnych. Znany ze swojego przystępnego humoru i imponującej prezencji na scenie, Alex sprawia, że skomplikowane idee stają się praktyczne, zapadają w pamięć i można je natychmiast zastosować w praktyce. Jego pasją jest przywództwo, rozwój oraz pomaganie ludziom w podnoszeniu poziomu ich opieki nad bliskimi.