Heerlijke gym! Ik werk hier dus ik maak reclame voor mijn werk, maar het feit is wel dat ik ZZP-er ben en ik in mijn lange carriëre (sinds 1999) bij tientallen Amsterdamse gyms heb gewerkt, dus ik kan het weten: Dit is echt een van de beste en favoriete sportscholen van de stad.
Waarom?
De sportschool bestaat al jaren en door de hands-on bedrijfsvoering van het management is deze sportschool altijd in beweging.
Bijna elke maand is er iets nieuws te beleven. Er wordt geëxperimenteerd met trends en ze proberen lessen uit die andere sportscholen niet aandurven. Ze waren de eerste sportschool waar je ook Kundalini yoga kunt volgen en de eerste sportschool waar lessen met de sKILLmill werden gegeven en barre lessen.
Er is een aparte zaal voor aerial lessen, een aparte zaal voor yoga en pilates en ze werken met de beste spinning-fietsen die ik ken: IC7 met een display en coach by colour systeem
De klanten worden hier echt gehoord, als er wensen zijn dan luisteren ze ook echt.
Hier verveel je je nooit, je kunt functioneel trainen, zwaar krachttrainen en er zijn de hele dag door lessen. Lange lessen van een uur, maar ook heel handig; korte pittige circuit-trainingen van 30 minuten. Docenten zijn van hoog niveau.
De fitnesstrainers zijn niet allemaal 23 jarige Zaankanters met stekeltjes haar (waar ik overigens niks tegen heb :-)), maar van alle leeftijden en uit every walk of life, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.
De sfeer is er relaxt en geschikt voor beginners. Ze hebben gescheiden sauna's, ook prettig vind ik, en het is rolstoelvriendelijk
Dus wat mij betreft een top gym, zoek vooral niet verder en ga hier heen! read more