Köpte en begagnad iPhone som var trasig redan vid köpet. Skärmen blev helt svart efter en vecka. Fick inget riktigt kvitto och butiken vägrar återbetalning. Har polisanmält och reklamationen är skickad till banken. Rekommenderar inte denna butik. read more
Does Speedy Phone Fix Nova Lund have bike parking?
Yes, Speedy Phone Fix Nova Lund has bike parking.
Does Speedy Phone Fix Nova Lund have parking?
Yes, Speedy Phone Fix Nova Lund has parking options.
Other Amenities
Is Speedy Phone Fix Nova Lund wheelchair accessible?
Yes, Speedy Phone Fix Nova Lund is wheelchair accessible.
From the Business
Hos Speedy Phone Fix på Nova Lund erbjuder vi snabb och professionell mobilreparation. Vi byter skärm och batteri på iPhone, Samsung, Xiaomi och fler modeller – oftast inom 30 minuter! Besök oss för prisvärda reparationer med garanti. Vi finns på Nova Lund köpcentrum – drop-in välkomnas!
Established in 2015.
Speedy Phone Fix i Lund grundades med målet att erbjuda snabba, prisvärda och pålitliga mobilreparationer för alla. Sedan starten har vi haft vår plats i Nova Lund köpcentrum, där vi dagligen hjälper kunder med allt från skärmbyten och batteribyten till mer avancerade reparationer. Med flera års erfarenhet inom branschen, hög servicenivå och originaldelar eller OEM-kvalitet, har vi blivit ett självklart val för mobilservice i Lund. Vårt fokus ligger på att lösa problem snabbt – ofta inom 30 minuter – så att du kan fortsätta din dag utan avbrott.
Meet the Business Owner: IBRAHIM A.
Hej! Jag heter Ibrahim och är ägare till Speedy Phone Fix i Lund.
Med ett stort intresse för teknik och flera års erfarenhet inom mobilreparation startade jag denna verksamhet för att erbjuda snabb och pålitlig service till Lundaborna. Jag brinner för att hjälpa kunder lösa sina problem smidigt och effektivt – helst inom 30 minuter! Mitt mål är alltid att ge personlig service, hög kvalitet och full kundnöjdhet. Välkommen förbi vår kiosk på Nova Lund så hjälper vi dig gärna.