Türkiye'nin kötü huylarından biri de bazı şeyleri bir anda meşhur edip ondan sonra da yerle bir etmesi bu her alanda geçerli. Bir kişiyi ya da bir olguyu bir anda göklere çıkarıyoruz ondan sonra çok geçmeden de yerle bir ediyoruz. Karaoke barlar da bu akımın etkisiyle filizlenen bir süre sonra mantar gibi çoğalan ama bir süre sonra ardı ardına kapanan mekanlar arasında. Fakat tabi bu akımında bazı temsilcileri ayakta kalarak vize o meşhur olduğu günleri hatırlatmakta. Bunlardan biriside Warm Up Karaoke Bar, Gazi İlköğretim okulunun çapraz sokağında yer alıyor. Alsancak'ın kalabalığından uzak avazınız çıktığı kadar şarkı söyleyebiliyorsunuz. Bu bazen iyi bir şey bazen de kötü bir şey geçen gittiğimizde içeride 3 gruptuk ve 1 grubun sesi fena halde kötüydü ama ısrarla mikrofonları bırakmadılar. Karaokeninde olayı bu bazen kulak tırmalayıcı olabiliyor. Burada ,istediğiniz türden içkiyi bulabilirsiniz. Biraz deşarj olmak isterseniz Warm Up Karaoke Bar bunun için uygun bir Karaoke bar. read more