Yomabe biedt een ruim programma voor fysieke en persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en reflectie.
Yomabe YOGA biedt authentieke yogalessen voor iedereen! Volgens de orginele Gitananda Yoga. Er is een ruim aanbod Speciale Cursussen zoals Partneryoga, Meditatie, Voiceflow en Hormoonyoga. Er is ook een individueel programma met privélessen, yoga therapie en partneryoga.
Yomabe MASSAGE is vooral gestoeld op holistische massage. De kwaliteit van de aanraking en de persoonsgerichte behandeling staan hierbij centraal. Ik werk met verschillende massage technieken, afhankelijk van de individuele behoeften.
Yomabe STEMWERK de stem is wie we zijn. Stemwerk werkt met de stem in al zijn natuurlijke facetten. Onze stem is verbonden met het lichaam, de emoties, het onbewuste en opgeslagen herinnering. Door oefeningen gebaseerd op beweging en stimulering van ons lichaam in combinatie met de stem bereiken we deze diepere lagen van onszelf. En biedt ons de mogelijkheid te worden wie we zijn.
Meet the Business Owner: Connie van Dam C.
Yoga is Connie van Dam met de paplepel in gegoten. Haar vader leerde haar minstens zoveel over Hatha yoga als haar eerste opleiding tot yogadocent in Amsterdam.
Met haar leergierige karakter kwam ze terecht bij de opleiding Rishi Culture Ashtanga Yoga van Bharathi Devi, waar ze in aanraking kwam met Gitananda yoga, een zeer effectieve vorm van de Asthanga yoga. De perfecte combinatie van de diepe inzichten van de oude traditionele yoga met de moderne wetenschap. Heel geschikt voor mensen van deze tijd.
"Het is mijn passie om mensen hun mogelijkheden te laten ontdekken. Te leren vertrouwen op zichzelf. Dit kun je leren door met je lichaam te werken en ernaar te luisteren. De meeste beperkingen zijn mentaal. Door je lichaam te bevrijden, bevrijd je ook het denken. En dat brengt souplesse, flexibiliteit en vreugde."
Connie van Dam is gespecialiseerd in yoga, massage en stemwerk. Deze combinatie brengt een heel nieuw concept op de markt: VOICE FLOW.