Konur sokağın başında görebileceğiniz Yöntem Dershanesi zamanında tüm binada hizmet verirken şu anda 2 katıyla hizmet vermektedir. Dershane kurucularından matematikte Necati hocası ve biyoloji de Mehmet hocasıyla başlı başına sağlam bir kadrosu vardır. Tabi bunlara ilaveten daha bir çok iyi hocası var. Her dershanenin yayınları olduğu aşikar ancak bu dershanenin yayınları dershane kurucu kadrosu tarafından hazırlandığı için içinde orjinal, güvenilebilir ve sizi zorlayacak nitelikte sorular bulabilirsiniz. Mehmet hocadan biyoloji dinlemesi aşırı zevklidir, bütün biyoloji gözle görülebilir elle tutulabilir bir gerçeklikle karşınıza çıkar. Öyle bildiğiniz kitap ezberini kenara fırlatıverir, derste dinlemediğinizi gözünüzden anlayıp sizi derse çeker ama bunu yaparken size kötü davranıp sizi iğreti etmez. Aksine bir biyoloji aşığı olarak dersten çıkarsınız. Necati hocayla da yıldızlarımızın bir türlü barışmadığını söylemeliyim. Yıldız barışması olayını geçersek gerçek bir matematik dehası diyebiliriz. Yıllar içinde kadrosu nasıl değişti bilemiyorum ancak bundan 5 sene önce durum buydu aşağı yukarı, değişmez kadrosundan zaten iç rahatlığıyla bahsettim. read more