Op aanraden van een collega dit restaurant bezocht. Het is een Koerdisch restaurant met vooral veel Turkse gerechten. Een enorme menukaart met warme en koude voorgerechten, oven- en visgerechten,grillgerechten, schnitzels, spaghetti en pizza's. Het eten is er niet duur. We hadden vooraf een mix van koude voorgerechten. Prima! Smaakte heerlijk. Daarna een grillteller genomen. Vijf soorten vlees, allemaal iets te veel doorbakken. Mijn vrouw had een aubergine schotel. Smaakte zeer goed. Omdat we er voor het eerst waren, was de ambiance even wennen. Je komt binnen via het café gedeelte. Het restaurant is bereikbaar naar de achterkant toe. Daar is een enorme zaal. We waren iets later op de avond en omdat er een open keuken is, zag je dat de zaal blauw stond van de rook van de keuken. Toen we eenmaal zaten (comfortabele stoelen), werd het langzaam aan wat rustiger in het restaurant (bleek er ook opeens zacht muziek aan te staan) en was het prima toeven. Personeel is vriendelijk, maar wat stug. Er wordt hard gewerkt, want er zitten veel mensen te eten. Afrekenen doe je bij de ingang van de zaal bij een kassa, wat daardoor voelt alsof je bij een afhaalrestaurant bent geweest. Gaan we nog eens terug? Misschien wel. Zeker wat betreft de prijs-kwaliteit verhouding. Maar we nemen dan wel weer het voorgerecht, maar een wat beperkter hoofdgerecht. Anders ga je 'te vol' naar huis. read more