Tak. cukiernia i kawiarnia są pięknie urządzone, i aż chce się tam posiedzieć przy jakiejś słodkości, a i wyroby Spychała ma przepyszne- jestem ich wieloletnią klientką. Jednak jakość obsługi pozostawia bardzo wiele do życzenia. Szczególnie młoda Pani, krótko ścięta blondynka nie grzeszy ani uprzejmością ani nawet standardowym uśmiechem. Z wielką łaską podchodzi do stolików, często zresztą wcale nie podchodzi, tłumacząc się później tym, że nie zauważyła, że ktoś nowy wszedł. Jeszcze nigdy kiedy tam byłam nie było wielu klientów, a mimo to Pani kelnerka nie potrafi sprzątnąć ze stolika brudnych talerzy. Czekają one na sprżatnięcie do czasu, aż klient zaczyna wychodzić. Byłam też świadkiem niegrzecznego wyproszenia klientów, ponieważ czas otwarcia dobiegł końca. Pani kelnerka skwitowała to na głos:"A niech się obrażają!" Bardzo to przykre, ale muszę stwierdzić, że owa Pani kelnerka psuje swoją osobą i cudowne wyroby firmy i piękne wnętrze cukierni. Szkoda, że firma nie robi szkoleń dla pracowników bądź redukcji personelu. O usłyszeniu Dzień dobry i Do widzenia, zapraszamy ponownie też nie ma co liczyć z ust Pani kelnerki. Szkoda, że obsługa takiej fajnej kawiarenki pozostawia tak wiele do życzenia. Po dzisiejszym ponownym odwiedzeniu tego miejsca jestem mocno zdegustowana! read more