Een andere dieren winkel dan de meeste.Gespecialiseerd in de gezonde voeding van dieren en op een natuurlijke manier uw huisdier gezond te houden en te maken,als dat nodig is.Heel veel kennis bij de mensen in de winkel,hondentrainsters,dierentolk,voeding specialist,allergie therapeute,bioresonantie therapeute en een dierenarts.Die heeft de opleiding dierenarts afgerond en zich daarna gespecialiseerd in natuurlijke diergeneeskunde.Dus geeft hij je zieke dier geen pijnstiller om de klacht op te lossen maar kijkt waar de klacht vandaan komt en gaat daar aan werken.Dan wordt de klacht pas echt verholpen en zijn de pijnklachten ook weg.Dat kan op verschillende manieren gebeuren,maar ze zijn zonder vervelende bijwerkingen van medicatie waar uw dier dan weer mee geconfronteerd wordt.en u ook.natuurlijke geneesmiddelen hebben geen bijwerkingen.een heel groot en uitgebreid assortiment voeding voor uw dier waar altijd wel iets tussen zit wat uw dier lekker vindt.een hele prettige ervaring om hier te komen,misschien even wennen aan de drukte die er is,meestal staan er mensen te wachten om geholpen te worden.ze maken de tijd om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan.en dat is heel prettig vindt ik.volgens mij de beste dierenvoedingswinkel in nederland. read more