Steirer Stub'n Photos
More info about Steirer Stub'n
Allacher Str. 1
85757 Karlsfeld
08131 92124
What time does Steirer Stub'n open?
Steirer Stub'n opens at 11:00 AM on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday.
What time does Steirer Stub'n close?
Steirer Stub'n closes at 10:00 PM on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday.
Mon-Sun 11:00 AM - 10:00 PM
Food & Alcohol
Does Steirer Stub'n have catering options?
No, Steirer Stub'n does not have catering options.
Does Steirer Stub'n serve alcohol?
Yes, Steirer Stub'n serves alcohol. Full Bar
Indoor Amenities
Does Steirer Stub'n have TVs?
Yes, Steirer Stub'n has TVs.
Outdoor Amenities
Does Steirer Stub'n have outdoor seating?
Yes, Steirer Stub'n has outdoor seating options.
Does Steirer Stub'n have parking?
Yes, Steirer Stub'n has parking options.
Other Amenities
Does Steirer Stub'n have free WiFi?
No, Steirer Stub'n does not have free WiFi.
Steirer Stub'n Reviews in Other Languages
Why does Yelp recommend reviews?
1 review that is not currently recommended
Ich kann das Bürgerhaus Karlsfeld nicht weiter empfehlen. Der Service?? ist unter aller Kanone!! Ich war vor Kurzem bei einigen Großveranstaltungen im Saal und in der Stube. Im Saal musste man schon mal Glück haben, bedient zu werden. Wenn man dann einem Kellner freundlich um ein Glas Wasser und dann zur Antwort bekommt das hätte ich auch gern kann ich von keinem Service sprechen. Desweiteren wirbt das Bürgerhaus mit durchgehend warmer Küche von 11.30 Uhr bis 22 Uhr. Das entspricht absolut nicht der Wahrheit, denn wenn man um 21.25 Uhr noch etwas warmes zu Essen bestellen möchte, wird man mit den Worten die Küche ist geschlossen abgekanzelt. Bei jeder dieser Großveranstaltungen gab es Probleme mit dem Service, es ist also nicht nur mal eben ein Ausrutscher, deswegen von mir das Fazit.lieber draußen bleiben! read more