see photo to see receipt.
I had asked that a small bag of travel laundry including only 4 pair of socks, pajamas, 4 pair of underware, and two t-shirts be washed and folded.
Total cost: 68.70 Euro
They then had the nerve to charge me an additional 21 Euro to have three blouses pressed. read more
Uit ervaring weten wij hoeveel belang onze klanten hechten aan een verzorgd uiterlijk en een professionele uitstraling. Kleding speelt daarbij een zeer belangrijke rol.
Ook weten we dat goede kleding vaak duur is. Daarom doen wij ons uiterste best om deze voor u in perfecte conditie te houden. Vuil en vlekken worden grondig verwijderd door een speciale reinigingsmethode, die vriendelijk is voor het textiel en kleuren en weefselstructuur niet aantast. Na reiniging voelt het materiaal prettig aan en zijn eventuele onaangename luchtjes verdwenen.
Reiniging met onze moderne apparatuur maakt het mogelijk om materialen van bijvoorbeeld diverse soorten wol, polyester en zijde te ontdoen van vettige verontreinigingen zonder krimp of ander vormverlies. Deze materialen kunnen niet met zeep en water gereinigd worden wegens de kans op beschadiging. Eventuele vlekken krijgen een speciale behandeling alvorens de kleding in de machine wordt gereinigd.
Established in 1916.
Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar. Het bedrijf is opgericht tijdens de eerste wereldoorlog in 1916. Al meer dan 100 jaar bieden wij u de beste service en kwaliteit.
Hundreds of millions of reviews are posted on Yelp, and our automated recommendation software works in the background to showcase the reviews that it …
Op een feestje ben ik tegen een serveerster aangelopen, oops! Het gevolg, een naar bier stinkend jasje. Echt weer het studentengevoel laat maar zeggen.
Ben naar Stomerij van Kan gegaan met mijn colbertje, nu is het weer als nieuw. Ik werd vriendelijk geholpen door het personeel en ze bieden een prima kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Kortom, wat mij betreft verdient deze stomerij 5 sterren. read more
Ik kan alleen maar zeggen dat ze echt kwaliteit leveren. Ondanks dat ik in Delft woon, breng ik daar graag mijn kleding omdat ze luisteren naar mijn wensen, goed advies geven en niet te duur zijn. Dus ik raad dit ook aan bij mijn vrienden en kennissen als ze op zoek zijn naar een zeer goede stomerij read more
Vanmorgen mijn kostuum opgehaald. Weer als nieuw! Werd weer zo goed geholpen door het vriendelijke en deskundige personeel. Niet voor niets een Hofleverancier. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben nu helemaal klaar voor de bruiloft. read more