Hamnade här av slump. Bor på hotell Fabian granne till detta ställe. Var hungrig efter resa från Stockholm. På vägen till hotellet noterade jag att stället bjöd bl a på Oysters. Vi poppade in och drack ett glad bubbly vid bardisken. Inga bord var lediga men vi ställde oss i kö snabbt ordandes ett bord vid disken där kocken höll på att laga mat. Efter att observerat honom en tid beställde vi grillad fat bread med rökt lax , laxrom, rucola avokado med olika typ av dressing förutom pepparrotsyoghurt. Man kunde ta denna i halva storlek som förrätt också. Maten var absolut till belåtenhet liksom den fruktiga Sauvignon Blanck som jag drack till. Till efterrätt kunde man beställa olika typ av hemmagjorda tårtor och pajer.
Stämning var avslappad, mycket folk och högljutt på ett trevligt sätt. Oysters kommer jag att testa på mitt nästa besök. Rekommenderar stället. En trappa ned kan man boka bord men föredrar definitivt barderna mera. Uteservering finns men trots att det är slutet på juni så har värmen inte ännu kommit. read more