From the owner: Vi finns på Ringvägen nära Skanstull på Södermalm. Här kan du välja mellan ett antal olika…read morebehandlingsformer. Vi kan hjälpa dig både om du har specifika problem och om du vill ha ren avslappning och vi jobbar både förebyggande och med akuta och kroniska problem.
Med våra olika inriktningar och specialiteter lägger vi upp behandlingen på det sätt vi tror ger bästa möjliga resultat, med hänsyn tagen till kundens önskemål och behov.
De terapeuter du träffar på LEWA kroppsterapi är alla välutbildade, kunniga och engagerade. På kliniken jobbar ett team av terapeuter, för närvarande nio stycken. Vi är en massageterapeut med ett antal olika inriktningar, en massör (snart färdigutbildad osteopat), en zonterapeut, en hypnosterapeut, en ayurvedisk specialist, en kinesiolog och en aromaterapeut. Dessutom har nyligen en terapeut som arbetar med healing och med att ge BARS-behandlingar börjat på LEWA samt även en ayurvedisk terapeut, som ger ett antal olika ayurvediska massagebehandlingar.