From the owner: Strandpaviljoen Brouw is een uitbreiding van strandevenementenbedrijf Beware Beach, dat dit jaar…read morevijf jaar bestaat. De surflessen, zomerkampen en andere sportieve uitingen van Beware Beach eindigen steevast met een lekker drankje en een smaakvolle dis bij de aangrenzende strandtent, voorheen de Kous. Begin dit jaar nam Beware Beach de strandtent over en toverde deze om in een totaal nieuw concept: Brouw.
Bij Brouw vieren we het leven. Brouw staat voor Brouwersdam. Voor kwaliteit en dat zoeken we het liefst in de buurt. Niet alleen omdat we onze tijd zo veel mogelijk op het strand rondbrengen of met een surfplank in de zee liggen, maar vooral omdat de omgeving heerlijke ingrediënten te bieden heeft. De vis wordt bijvoorbeeld voor de deur gevangen en de groenten komen van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Zo hoeft het niet van ver te komen, ligt het vers op je bord en belasten we het milieu minder. Brouw kookt bovendien met respect voor de seizoenen.