Welkom bij Yelp, Lucky Cat Tattoo | Marlise Meulendijks. De eerste vrouwelijke tattoo studio in Den Bosch waar je door een vrouw wordt getatoeëerd.
Heb je interesse in een mooie tatoeage, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik nodig je dan ook graag uit om binnen te lopen in onze studio dan gaan we kijken hoe we jou verlangen werkelijkheid kunnen maken.
Onze tattoostudio, Lucky Cat Tattoo is ruim, modern, licht, en open ingericht, zodat u zich meteen thuis voelt.
Je kunt bij ons contant betalen of pinnen
Established in 2013.
Na in 2012 in de leer te zijn geweest bij mijn leraar Marco, gaf hij mij te weten dat het tijd werd mijn eigen studio te openen.
Dit hebben we dan ook gedaan in de Vughterstraat 171, Den Bosch.
Ondertussen zijn we verhuisd naar de Vughterstraat 277, een lekker ruim pand van ruim 200m2, kom maar eens kijken en beoordeel zelf hoe je het vind.
Vanaf dag een zijn jullie ons trouw, en daar danken wij jullie voor. Onze studio draait op volle toeren dankzij jullie. Geweldig om te ervaren dat iedereen zo tevreden is.
We hopen dan ook in de toekomst nog veel moois voor jullie te mogen creëren.
Hebben jullie interesse in een tattoo of piercing, dan staan we graag voor jullie klaar.
Tot snel,
Team Lucky Cat Tattoo
Meet the Business Owner: Marlise Meulendijks E.
Sinds de dag dat mijn ouders mij als kind een tekenblok en kleurtjes gaven ben ik gefascineerd door de mogelijkheden en resultaten. Al snel bleek ook op school dat ik meer kon dan alleen maar leuk tekenen. Na het beëindigen van mijn school in Boxtel, en het stage lopen in diverse reclamebedrijven, kwam ik terecht bij een graveerstudio waar ik vervolgens ruim 23 jaar heb gewerkt.
Na 'n paar jaar in het bedrijf van mijn man te hebben meegewerkt als alternatief geneeskundige, wilde ik toch weer iets doen met mijn creatieve kennis. Aangezien mijn interesse in tatoeëren altijd al bestond ben ik in deze fascinerende wereld gestapt. Mijn leermeester Marco heeft me de kneepjes van het vak bijgebracht. Vanaf dag één dat ik zelf de tattoo machine hanteer werd mijn verlangen steeds meer bevestigd. Tattoo's fascineren mij enorm. De diverse stijlen en technieken laten bijna niemand onberoerd. Het mooie van dit vak is: Je bent nooit uitgeleerd, door de ruime mogelijkheden van diverse stijlen.