HURÁÁÁ, novo otvorené bistro!
Teraz už je jasné kam v Karlíne na obed keď nemám času nazvyš! A rozhodne to nie je firemná jedáleň:-)
Ako už slovo bistro napovedá, asi 8 stolčekov, poväčšine na stánie, 3 sú pri okne, takže stačí striehnuť na odchádzajúcich ľudí a dvaja si určite sadnete. Malé, jednoduché, čisté, ale to čo je úplne najlepše je jedlo.
Pri vchode sa nenechajte odradiť množstvom ľudí, točí sa to tu naozaj rýchlo. Kuchári si znamenite vykonávajú svoju prácu. Na vykecávanie pri obede tu nie je moc čas a myslím, že ani na pracovné jednanie s kávičkou a dezertom.
Ale teraz k chuťovému zážitku. Dala som si burger týždňa a musím povedať, že som si pošmákla. Výrazná chuť mäsa, so slaninkou, cibulkou, paradajkou a šaltkom ako má byť, ale tá chuť bola jednoduchá a zároveň úžasná. Tuto určite platí, že v jednoduchosti je krása. Takto som si vždy predstavovala pravý burger :-) Hranolky sú ako doplnok na tácku, neurazia, ale ja už som ich nezvládla.
Kolega si dal guláš a tiež si pochvaľoval. Okrem našich i ďalšie 3 jedlá vyzerali úžasne a okrem burgra ich menia každý deň. Cenovo hlavné jedlo s polievkou za 99,- burgrová varianta za 129,-.
Rozhodne sa sem oplatí prísť a vyskúšať! read more