Var meget forventningsfuld pga. de gode anmeldelser. De forventninger blev IKKE indfriet. Bestilte take-away en aften, hvor vi var de eneste på restauranten. Så det var i hvert fald ikke travlhed, der var årsagen til den dårlige mad og forfærdelige service.
Da vi ankommer hører jeg nogle snakke om vores mad, og opfanger at det lyder som en forkert ordre. Jeg spørger så pænt om de har fået det rigtige skrevet ned (peger endda på et menukort) - og det siger de at de selvfølgelig har.
Jeg går så ned for at betale. Her er priserne ALLE sammen højere, end de var på deres hjemmeside. Hver ting i ordren er steget 10 kr. Jeg påpeger dette, og viser hjemmesiden på min telefon - og de priser, jeg gik ud fra, da jeg bestilte. De siger så at de ikke har fået opdateret deres hjemmeside længe, så derfor er priserne derinde forkerte. Jeg siger så, at det jo ikke kan være mit problem at deres hjemmeside ikke passer? Eller at de så skulle have sagt det i telefonen?
De insisterer så på, at det er mit problem. Og tjenerne begynder endda at sige, at hvis jeg ikke betaler, bliver pengene trukket fra deres egen løn?!
Jeg siger så, at hvis jeg skal betale den ekstra pris, vil jeg have noget kompensation. Til dette giver de mig fire kolde papadums i noget staniol. Her er jeg så sur, at jeg bare betaler og går.
Da jeg kommer hjem er ordren selvfølgelig forkert, selvom jeg havde spurgt. Nan-brødet er fuldstændig tørt og koldt. Kyllingen er tydeligvis kogt på forhånd og bare smidt ned i sovsen til sidst - helt hård og tør. Det hele flyder i olie.
Alt i alt noget af det dårligste indiske mad, jeg nogensinde har fået. Og så ovenikøbet dårlig service. Tag aldrig derind!!!! (Og hvis I gør: forvent i hvert fald at betale 10-25% ekstra for alle jeres bestillinger.) read more