Nu har jeg efterhånden været på langt størstedelen af de forskellige kebabgesjæfter mellem Runddelen og Dr. Louises bro, og alligevel vender jeg gang på gang tilbage til Runddelens kebab.
Indrømmet, kødet er ikke lebanesisk krydret som Beyti, Kösk eller La Centrale, udvalget af garniture er ej heller det største i området og brødet er ikke hjemmelavet ligesom hos ovennævnte. Men balancen i et pitabrød hos runddelens kebab er uovertruffen! Både kylling og shawarma er saftig og rigelig, det er muligt at få rødkål på, og med deres nye hvidløg/dild-dressing lægger smagen sig tæt op af hvad der i min optik er det ypperste: en berlinsk döner.
Runddelens kebab er efter min mening den bedste kebab på nørrebro, og servicen er altid høflig og man kan få sin mad som man ønsker. Og så til den sølle pris af 15 kr (?!) 24 timer i døgnet er den tilmed også områdets billigste.
Prøv et pitabrød med kylling, hvidløgs/dild dressing og rødkål, og bliv gevaldigt overrasket over, HVOR meget kvalitet man kan få for så få penge. read more