Grote verhalen gehoord, altijd vol als ik er wil eten!
Dus zaterdag eindelijk een laatste plekje kunnen bemachtigen om 18 uur, beetje vroeg voor mij, maar goed. Ik had de interieur anders voorgesteld, dacht dat het groter en ruimer zou zijn, maar het leek van buiten en binnen op een eetafé, maar toch ook weer niet.
Wel een origineel interieur, met enge foto's die naar je kijken terwijl je eet! Gezellig! Haha
Ze leken wel goed georganiseerd. Je wordt vriendelijk verwelkomd, op de tafel lagen bierviltjes met je naam erop, personeel is relax, helemaal goed!
Oja, het eten nog. We begonnen met nachos, een heel bord vol met verse salsa en guacamole, lekker begin hoor, we hebben het zo goed als op gekregen! Daarna kwamen de burgers nog!
Ik had de classic, 180gram. Bestelde een medium rare, maar kreeg een well done. Nu is well done niet erg, zo lang het maar juicy is! Dat was het dus niet, ik had geen druppel vet gemorst op het plankje. Misschien te veel gedrukt op het vlees?
Het vlees hebben ze wel zelf gemalen (of laten malen) denk ik, dat kon ik zien aan de structuur van het vlees, maar de verhouding vet en vlees was niet helemaal goed. Als ik een tartaartje maak is het nog sappiger.
Daarbij kwam ook nog dat het broodje te groot was voor het vlees, dus hapte ook alleen maar in brood zonder vlees... Het leek wel een gehaktbal eigenlijk, of niet, een gehaktbal is sappiger.
Mijn vriendin had de pulled pork, dacht dat het alleen pulled pork zou zijn, maar het is dus een gehaktbal met een beetje pulled pork erop. Vlees was ook droog.
De frietjes waren wel erg lekker! Klein zakje voor 3,50, maar was wel genoeg. De burgers (de prijzen in het algemeen) zijn ook niet prijzig. Vriendelijk personeel maakt het allemaal goed. Misschien de volgende keer een kilo vlees nemen! read more